Vejledning omkring den fornuftigste anskaffelse af musikinstrumenter

Der fandtes uden tvivl én bestemt hændelse, som hørte med til enhver familiesamling, lige fra da jeg var barn. Dagen sluttede uden undtagelse med musikalitet & sang, lige meget om det var julefrokost, indgangen til det nye år, fødselsdage, midsommer eller bare en hyggelig middag. Basalt set hele min klan er beriget med en eller anden form for musikalsk talent, og da hjemmet oftest var proppet med musikinstrumenter, resulterede det som regel i et lille band. Enhver kunne skråle med, børn som voksne, samt nogen kunne vise sig på piano, nogen på banjo.

Nu til dags kendes næppe nogen lettere måde at festliggøre stemningen, end lidt svingende koncertsang samt spil. Fordi musikinstrumenter tit er nærmest en overdådighed, har størstedelen af familier beklageligvis langt fra disse dejlige stunder. Der skal være planen om en seriøs indsats, sådan at investeringen i musikinstrumenter er omkostningen værd, fordi musikinstrumenter sjældent forbliver omkostningsfrie, i hvert fald i det tilfælde, at de vælges af høj holdbarhed.

Der eksisterer næppe grænser for den lykke, musikalitet kan kreere, idet du alligevel har en musikalsk klan ligesom jeg har. I alle hjem bor flere musikinstrumenter: normalt klaver & guitar, fordi enhver af mine brødre, søstre, kusiner og granfætre mestrer et eller andet. Hver lille juleaften forbliver musikinstrumenter som eksempelvis klaver et opløftende vedhæng til julesalmerne, og fødselsdagssange oplever altid rytme af ukulele samt fløjte. Haft succes med at blive professionelle artister havde nogle familiemedlemmer desuden, så det føles da mægtig fantastisk, dersom musikken tilmed har mulighed for at betale regninger.

Ubestemt af hvad niveau, man ligger på, gives der dog ingen rigere foræring end musikken.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>