Vi producerer selv vores bukkeværktøj

Er du interesseret i at vide noget om rør, som for eksempel udstødningsrør, bukkeværktøj, rørbearbejdning og profilvalsning? Bukning af rør & profilvalsning er i de seneste år blevet et gunstigt alternativ inden for rørbearbejdning til traditionelle svejsede løsninger. Med bukning af rør kan man imidlertid ikke udelukkende reducere omkostningerne til køb af rør. Ifald I gør brug af bukkede rør i jeres produktionsvirksomhed, kan det oftest være en genvej til at sikre en behovsspecifik rørløsning med et flottere resultat. Dertil er bukkede rør lettere at gøre rene og er mindre tunge. Hvis I udvælger os som jeres foretrukne leverandør af bukning af rør, fx udstødningsrør, samt anden rørbearbejdning, er I garanterede, at de bukkede kedelrør, udstødningsrør, tyndvæggede eller sværvæggede rør bliver bukket ud fra alle behov i jeres produktion. Vores virksomhed råder nemlig ikke blot over nogle af Skandinaviens bedste fagfolk i forhold til bukning af rør, rørbearbejdning og bukkeværktøj. I vores store produktionsværksted, fremstiller vores medarbejdere også størstedelen af det solide bukkeværktøj såvel som de individuelt tilrettede bukkematricer, vi benytter.

Som følge heraf kan vi imødekomme selv de mest komplekse behov i en virksomhed. Førend vi påbegynder udførslen af en ordre på rørbukning for jeres virksomhed, udfører vi et fixtur efter en speciel protype. Denne prototype udarbejdes i øvrigt på baggrund af en tegning, som vi får tilsendt fra jeres virksomhed eller selv udfører i svejsebøjninger. Dernæst sker den første rørbearbejdning og bukning såvel som efterfølgende bukninger af rør efter det individuelt tilrettede fixtur. Dermed kan vi sikre, at rør, der bukkes hos os matcher forholdene i jeres virksomhed. Udover rørbukning samt udførsel af bukkematricer og andet bukkeværktøj, udfører vi tillige valsning af rør til ethvert formål samt profilvalsning. Alle vores ydelser udfører vi til attraktive priser på seriestørrelser af blot 5-6 stk. Ud over profilvalsning tilbyder vi en hvilken som helst efterbehandling efter jeres ønske, og vi bukker alle slags rør i små såvel som store radier. Vores bredtfavnende viden såvel som ekspertise bevirker, at vores specialister aktuelt løser opgaver for adskillige kunder i et væld af fagområder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>