Vil du gerne kreere ID kort?

Har du lyst til selv at kreere plastikkort med en card printer såvel som have en kortholder? Skal du have printet plastikkort, så kan vi hjælpe dig. Lang tids erfaring betyder, at vi kun udvælger de bedste produkter, samt tilbyder markedets ypperligste service. Eksempelvis er det muligt for dig at få en helt gratis kortholder til dit kort. Vi klarer alle opgaver professionelt og til tiden, præcis som vi har gjort de foregående 50 år. Derfor kan du med ro i sindet vælge os hvis du skal have printet plastkort.

Med vores kortprinter opnår du en flot og naturlig farvegengivelse. Hvert eneste print opnår samme høje kvalitet, uanset om det er første eller sidste print. Tekst og magnetstribe printes knivskarpt med et af vores farvebånd, og dine kort bliver samtidig beskyttet mod misfarvning og slitage ved hjælp af et beskyttende lag, som lægges på alle print af farvebåndet. Du ender altså med at spare penge, når du køber et af vores farvebånd, da både kvalitet og levetid er markant bedre end hos størstedelen af markedets øvrige farvebånd. Med et af vores farvebånd kan du printe ID kort med et professionelt, blankt look, hvor farverne er gengivet til perfektion.

Valgmulighederne er mange, og det er selvfølgelig op til dig om du printer i farver eller i sort/hvid, eller om der skal magnetstribe, foto eller logo på. Vi kan med garanti også finde den rigtige løsning til dig. På det punkt har vi flere års erfaring. Ligegyldig hvilken type og størrelse af opgave der er tale om, kan du være sikker på at en card printer og et af vores farvebånd løser opgaven. Store som små opgaver løses takket være vores meget fleksible tilgang til arbejdet hos os. Dette tillader os ydermere at foretage hurtige ændringer i projekter, som er i gang. Vi tilbyder gerne at komme med et uforpligtende tilbud på dine ID kort, og vi står altid til rådighed for vejledning, uanset hvilket stadie projektet befinder sig på. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, fra projektets tidlige opstart, til gennemførsel. Vores erfaring går mere end 50 år tilbage, hvor vi har løst opgaver for både små og store virksomheder samt skoler eller foreninger. For os er det et udtryk for kvalitet og en garanti for at vi også kan hjælpe dig. Du ringer bare, såfremt du gerne vil høre mere ift. kortprinter, kortholder & plastikkort!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>