Vores efterskole: En efterskole med både rejser, studieture, adventure, outdoor og natur

Vores idræts- og sportsefterskole i det smukke Midtjylland har med garanti noget for enhver smag. Det er nemlig en mangfoldig institution, der har et bredt udvalg af varierende fokusfag, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en sports- og idrætsefterskole, og der fokuseres af denne årsag selvfølgelig på sport. Du kan derfor blandt andet vælge imellem grene af sport som for eksempel fodbold, fitness og boksning. Skolen byder dog også på mere end sport og idræt. Inspireret af sin naturskønne placering på den midtjyske hede tilbyder idrætsefterskolen nemlig også, at du i løbet af året kan blive udfordret af sjove og aktive fokusfag – blandt andet adventure og outdoor.

Er du nærmere den kunstneriske type, foretrækker du måske at bruge dit ophold på at lære mere om for eksempel musik eller design i stedet. I alle tilfælde er der i hvert fald ingen tvivl om, at vores efterskole vil give dig en spændende og berigende oplevelse, uanset hvad du vælger at fokusere på.

Udover den daglige undervisning på efterskolen, vil du med sikkerhed – også udenfor undervisningstiden – få masser af oplevelser. Det sker både i form af de forskellige aktiviteter eleverne imellem, som I selv finder på, men bestemt også på de rejser og studieture, som skolen afholder.Det vil både ske i forbindelse med de rejser og studieture, som skolen afholder men helt bestemt også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sportsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland kommer du nemlig af sted på hele to studieture. Den ene studietur har Norge som destination, og på denne rejse får eleverne med linjefaget outdoor, mulighed for at sove ude i vildmarken. Studietur nummer to går nemlig et helt andet sted hen – nemlig en europæisk storby! Denne studietur er det til og med eleverne på efterskolens Europalinje, der kommer til at stå for at arrangere. På deres linje er fokus nemlig på planlægningen af rejser.

Selv hvis du ikke interesserer dig for sport, skal du derfor ikke være i tvivl om, at du vil finde flere fokusfag, der tiltaler dig!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>