Vores efterskole: En mangfoldig idrætsefterskole med kreative linjefag som både musik og design

Vores sportsefterskole i det naturskønne Midtjylland har uden tvivl noget for enhver. Det er nemlig en bredtfavnende efterskoleder kan prale af at have mange forskellige studielinjer, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en sports- og idrætsefterskole, og der fokuseres af denne årsag naturligvis på forskellige sportsgrene. Blandt andet har du derfor mulighed for at vælge imellem så forskellige grene af sport som eksempelvis boksning, fitness og fodbold. Efterskolen kan dog også meget mere end idræt. Inspireret af den smukke placering i det smukke Midtjylland giver sportsefterskolen nemlig også mulighed for, at du som elev kan prøve kræfter med spændende og anderledes fag – for eksempel outdoor og adventure.

Hvis du er mere til de kreative fag, kan du i stedet vælge at fokusere på for eksempel design eller musik I alle tilfælde kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få et sjovt og spændende år, ligegyldigt hvad du interesserer dig for.

Efter efterskolens undervisning, kan du være sikker på også at få en masse oplevelser udenfor skoletiden. Det kan både ske i forbindelse med forskellige sociale aktiviteter imellem eleverne, som du og dine kammerater selv kan finde på, men bestemt også på de rejser og studieture, som arrangeres af skolen.Det sker både i forbindelse med de rejser og studieture, som arrangeres af skolen men absolut også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. I din tid på idrætsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland vil du nemlig komme af sted på hele to studieture til udlandet. En af de to rejser går til Norge, og her får de elever, der har outdoor som fokusfag, chancen for at overnatte udendørs i vildmarken. Den anden af de to rejser har derimod en anden og meget anderledes destination – der er det nemlig en europæisk storby, som skal udforskes! Denne af rejserne er det endda efterskolens elever på Europalinjen, der står for at tilrettelægge. På Europalinjen fokuseres der nemlig på rejser og planlægningen af disse.

Selvom efterskolen faktisk er en en idrætsefterskole i Midtjylland, kan du derfor være helt sikker på, at du vil finde adskillige fokusfag, der interesserer dig – også selvom du ikke er til sport!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>